onsdag 5 mars 2008

Vårmodet för fotbollsnördar!

Efter några dagar i sjuksängen har vi nog tappat en del läsare. Inte minst alla ni som vänsterprasslar med Blondinbella o company. Men vi vill inte vara sämre än modenördarna. Ni ska få ert lystmäte idag, för VÅRMODET FÖR FOTBOLLSMODENÖRDAR ÄR HÄR!

Direkt från Sevilla kan vi rapportera om vårens modehit: kontrastfärger i gult och svart. Ett måste för alla trendiga fotbollsmodenördar. Vi såg den nya trenden igårkväll när Fenerbahçe visade vägen till kvartsfinalen i Champions leauge. Nu vågar vi lova att vårens stora modeplåga är här! Och vi bara älskar den!

För de lirare som föredrar kontrastfärger i mer klassisk, diskret stil är Barcelonas hemmaställ aldrig fel. Xavi (t.h) visade oxå en av vårens trendigaste frisyrer på Camp Nou igår. Klassiskt kortklippt, utan att hemfalla till crewcut, och lite busig längre lugg. Cristiano Ronaldo har redan anammat denna vårfrisyr med utslagsgivande verkan mot Lyon. Vax och gele är såklart ett måste för att få rätta stuket på luggen. Wayne Rooney är som vanligt gullig och hjälper alltid villigt till så att Cristiano får rätta looken.


Och Anderson bevisar att flätor aldrig blir omodernt!




För de lite mer vågade är Fabregas smala polisonger ett måste! De unga Arsenallirarna är även i vår trendsetters på den brittiska frisyrfronten. Riktigt långa polisonger à la Theo Walcott gäller för de som törs. Vi återkommer inom kort med fler modetips!
Fotbollsmodenördarna





1 kommentar:

Anonym sa...

ser fram emot mera!