lördag 29 mars 2008

Dålig tajming!

Snacka om dålig tajming. När Barcelona lirar match! Då ska man ha manifestationer för att stoppa klimatförändringar! Just precis då! Det kallas Earth hour. Jag kallar det dålig tajming! Så glöm att jag släcker ned allting! Låt gå för lamporna, men ingen rör min TV. Och känna gemenskap... ska jag känna gemenskap med kungahuset? De är typ de enda i Solna som har släckt ned någonting. Ett slott i Ulriksdal. Där de ändå inte bor.
Alla grannar i mitt kvarter har lamporna tända som vanligt. Men vi är förstås illitterata fotbollsnördar hela bunten som aldrig läser en dagstidning eller bryr oss om miljöfrågor och såna viktiga grejer. Jag lovar bot och bättring imorgon. Kan ha släckt en dubbeltimme. Är ändå inte hemma. Ska ju på AIK-Kalmar på Råsunda. Då sparar jag mycket el-energi.
Ronaldinha
PS.Kungen smygkollar nog matchen ikväll. 0-2 till Barcelona efter 15minuter. Det är ju oemotståndligt roligt. Och kungen är väl inte mer än människa, han heller. DS.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha. Håller också på Gnaget. Glad att inte mesknugen gör det ;-)

Anonym sa...

Hey, du uppmärksammar det ju i alla fall. Det tycker inte jag går av för hackor, välkommen till den miljömedvetna klubben!

Fotbollsnördar sa...

Tack!och jag ska som sagt stänga av all el 2 timmar idag. Sitter ju ändå på Råsunda. Det gör inte knugen för han är lagårdsfan.