lördag 15 mars 2008

Magi eller uppgjort?

CL-lottningen ska vi tjata om idag oxå. Är den uppgjord eller inte? undrar DN och Aftonbladet. Och vi har som vanligt vars en ståndpunkt.
  1. Ronaldinhas fasta övertygelse: någon synsk person har listat ut resultatet med hjälp av djinner och magi.

  2. Gerrardinhos misstanke: det är någon som trixat med forumets datum-och tidräkneverk för att producera en falsk nyhet.

Sedan kan vi avslöja nyförvärvets teori: att lottningen är riggad och uppgjord för att hindra hans favoritlag Fenerbahce från att möta och krossa Schalke04 och gå vidare till final. Fler teorier välkomnas!

Nu fortsätter vi kolla dagens matcher, bojkotta chips och tackar samtidigt Jenny och Krille för öl-erbjudandet. Kan vi byta det mot läsk eller jordnötter? Och ta det ett annat år när släkten (förhoppningsvis) lagt ner sitt hedersmordsprojekt? undrar Ronaldinha och Gerrardinho

5 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.eastfootball.co.uk/smf/index.php?topic=8928.msg116643#msg116643 .... en vecka innan där..

Anonym sa...

kollar man på lottningen nu i efterhand, kan man se att du aldrig får se hand plus ansikte i samma bild. med andra ord kan han kolla på bollarna för att hitta eventuell markering.

Anonym sa...

En ryss hanterar bollarna. En ryss äger Chelsea. Resten kan ni räkna ut själva.

Anonym sa...

Och jag som trodde rubriken ("magi eller uppgjort?") handlade om musen i chipspåsen...

Fotbollsnördar sa...

Som sagt, vi bojkottar chipsen Erik o grubblar vidare i hur lottningen egentligen gick till. Och tack till anonym, ea sport o hatachelski för era ledtrådar. Mystiken tätnar...