söndag 16 mars 2008

Huskurer och fotbollskorna i Liverpool

1999 2008 2008-09

Vi noterade i morse att en annan fotbollsblogg i sina senaste inlägg nördat in sig på sånt som vi alltid älskat att skriva om: tröjor, utseende, sexappeal. Fast den bloggen är för elak mot Kennedy Bakircioglus som drabbats av beklagligt hårbortfall. Och sexigheten sitter inte alltid i håret. Men mamma tyckte så synd om Kennedy att hon kontakta han omgående. Gissa vad glad han blev! Och vi kan avslöja att nu har Kennedy börjat med mammas huskur för hårväxt. Den innehåller: (Kennedy kan sluta läsa här!) blod från en svart get, fladdermushår, tjära och lite annat smått o gott som ingen annan heller vill veta.

Men som synes på bilden ovan (2008) funkar denna kur oxå bra på skäggväxten. Och Kennedy ser så glad och nöjd ut nu så det dröjer inte länge förrän han anammar mammas frisyrtips inför säsongen 2008-09. Vi lär få återkomma om det. Det kan bli en revolutionerande läsning.
Men tills dess ska vi nörda vidare om fotbollsskorna i Liverpool.

Vi konstaterade i gårdagens match mot Reading att Ryan Babel matchar skorna med strumporna. Förövrigt kan sägas att Torres, Babel, Aurelio, Mascherano och Skirtel lirar i Nike-skor.
Benayon gjorde det oxå igår, men växlar ibland till Adidas liksom Lucas.
Gerrard, Alonso, Reina, Arbeloa och Kuyt bar Adidas som vanligt. Det gjorde även Riise som dock växlar ibland precis om Pennant. Carragher hade Puma-skor. Det brukar även Crouch ha. Vilka spelare och skor vi föredrar återkommer vi till.

3 kommentarer:

Anonym sa...

ripoff rakt från www.baraben.com ju.

Fotbollsnördar sa...

Nej, kära anonym, det här inlägget är en kommentar. Om inte baraben börjat med huskurer mot skallighet och håller koll på fotbollskorna i Liverpool.mvh Ronaldinha

Anonym sa...

ripoff som ripoff. sorgligt att härma utan att ge cred.