torsdag 28 februari 2008

Är politiker galna?

Frågan ställde vi fotbollsnördar oss när vi läste om finansborgarrådet Kristina Axén Olin i Stockholms stad. Se dagens tidning DN.
Att DIF och Bajen skulle dela arena. Hur tänkte hon då? Kortsiktigt ekonomiskt (o)planerat som vanligt? Eller inte alls? Vi tackar Gud att AIK ligger i Solna stad. Annars hade nog politikerna buntat ihop oss allihop. Vad blir nästa steg: Slå ihop alla lag till ett enda? Förbjuda matcher mellan olika lag? Tvinga alla allsvenska lag att ha samma tröjor? Tänk vad det går att spara pengar om man kopplar bort hela hjärnan ett tag!
Gerradinho och Ronaldinha
PS. En äckligt galen grej i Aftonbladet. Kattmat eller skinka. Varför ska man äta någondera?DS.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Djurgården kan väl betala mark och bygge själva då om det är så viktigt. Att gnälla över att staden, d v s skattebetalarna, inte köper loss mark till två (!) arenor är helt absurt.

Anonym sa...

Verkligen. En arena är det bästa alternativet. Någon måtta får det vara på utgifterna när det rör sig om så stora summor.

Antingen stanna på stadion (vilket inte är det sämsta) eller dra in 30 000 på en ny arena.

Ge det några år så kommer det vara det naturligaste i världen.

Anonym sa...

jävla idioter ni är! DIF SKA ha en ny arena och stockholms stad ska köpa marken. punkt slut!

Anonym sa...

Staden har LOVAT mark till en ny arena till DIF, detta har dem lovat under nuvarande mandatperdiod. Faktum är att staden redan för ca 50 år sedan lovade DIF detta, men ännu har man inte uppfyllt löftet.

Fyllkärringen Axen-Olin ska bara hålla käften, hon kan dra åt helvete.

Anonym sa...

Kan Inter och Milan samsas på en och samma arena så borde väl även DIF och Bajen klara av det. Inom ishockeyn har det ju aldrig varit något problem. Men har väl någon politiker slängt ut lite valfläsk så finns det ju massor med supportar som aldrig glömmer och likställer det med ett löfte vilket man ju lärt sig att det är det inte utan i bästa fall en målsättning. DIF gör nog bäst i att stanna på stadion och försöka rusta upp så gott det går och sedan invänta bättre tider och då bygga på en egen arena när de har råd.