söndag 3 februari 2008

Fotboll platsar inte på listan!

Typiskt mammas favoritlag att vinna i 86:e minuten och dessutom rädda i nästan sista minut. Hon ringde igår och jubla i telefonluren. Hon satt tydligen och såg matchen i England med sitt nyförvärv. Han kommer för övrigt med henne hem till Sverige imorgon. Han har inte lyckats så bra med fotbollen varken i Sverige eller England. Det kan vara dags att se sig om efter annat jobb.

Själv bloggar jag vidare och drabbas väl av avstängning när mamma kommer hem. Hon tycker inte jag ska skriva så mycket på bloggen. Hon har väl lierat sig med tjejmaffian som tänker ta över bloggvärlden. Det hon inte har fattat är att de tjejerna som tydligen bloggar flitigast och är mest populära i det här landet är:


  1. blondiner

  2. ungdomar

  3. modenördar

  4. dödande tråkiga

Så mamma du har ingen chans mot dem. Du är deras motsats i allt! Även om du gillar snygga kläder och frisyrer och genom ditt abnorma, förlåt, enorma, intresse för frisyrer, herrkalsonger och fotbollströjor i högsta grad bidrog till att vår gamla blogg utnämndes till Sveriges ledande metrosexualitetsfotbollsblogg så är du ingen fashionista. Och dina skriverier lär inte leda till att Sverigest tjejmode-maffia börjar läsa vår blogg. Inte så många andra heller om man får tro DN:s bloggtest. Fotboll finns inte ens med på listan! Lika bra att inse: fotbollsnördar är en liten, udda minoritet. Det gör inget. Vi bloggar vidare. Tills jag blir utvisad eller vi båda två blir avstängda av en eller annan orsak. Det har ju hänt förr. Vi kanske ska undvika mammas gaya modereportage överhuvudtaget? Gerrardinho

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag saknade er när ni var borta ett tag ur bloggosfären. speciellt din mammas gaya modenördigheter. keep it up!

Fotbollsnördar sa...

Tack Johansson. Ska hälsa mamma det.