lördag 23 februari 2008

Frisyrlördag


En småtråkig, om än solig, eftermiddag på Skytteholm. AIK-TPS Åbo i någon sorts traumaterapi-match ;-) som slutade 0-0. Stephenson verkar trots terapin fortfarande rädd för höjddueller med Åbos benknäckare number One: Armand One. Så han byttes ut mot Dulle i andra halvlek och då blev det bättre fart men lik förbannat mållöst. Och de utlovade Pussycats-tjejerna syntes till min och mammas besvikelse varken på plan eller läktaren. Vi fick nöja oss med att Åbos lille nr 7 och frisörälskling Sami Rähmönen. För dagen hade han övergett den blonderade luggen (se bild) men byttes ut i halvtid för att hinna med ett besök hos en av Solna centrums kunniga frisörer. Vi väntar med spänning på resultatet. Skicka gärna foto, Sami! :-)

Efter den matchen var det skönt att komma hem och se Liverpools seger över Middlesbrough på TV. Torres hattrick och 3-2.
Det följdes av att Manchester united krossade Newcastle med 5-1. Till mammas stora glädje gjorde Ronaldo sitt 21:a ligamål. Därmed vann han vadet mot sur Alex Ferguson och slipper raka skallen. Synd tycker jag. Det vore intressant att se Cristiano Ronaldo i ny frisyr till sommaren och tänk vad mycket pengar och möda han skulle spara in på att slippa frisyrgelékladdet!
Eduardo i Arslena bröt benet efter Martin Taylors råa tackling. Nu missar han EM-spel för Kroatien i sommar vilket jag inte ligger sömnlös över ;-) Och Theo Walcott gjorde sina två första ligamål. Det var väl på tiden! Att underbarnet bevisar att han är ett underbarn och inte enbart har underbara polisonger. Dagen till ära hade Theo utökat längden på polisongerna vilket faktiskt klär honom. Trots att han spelar i Arslena.
Precis som vissa spelare genom frisyrer och andra detaljer så positivt höjer gay-faktorn i sina lag så har TV börjat höja gay-faktorn i svenska hem. Melodifestivalen heter ett program som numera flitigt arbetar för detta ändamål. Mamma trodde jag tittade på någon repris av Pridefestivalen, för programmet var så regnbågsfärgat, rosa, kostymerat och gay-gulligt. Vi ser verkligen fram emot finalen! :-)
Gerrardinho

Inga kommentarer: