måndag 25 februari 2008

Dagens kändisar!

Var ledig idag o hade tid att besöka alla kändisars heta metropol:Solna Centrum. Många allsvenska superstjärnor i AIK (ja, vad ska man skriva nu när varenda liten fotbollslirare eller bandykille är STJÄRNA enligt kvällspressen) har slitit detta köptempels golv och gångar. Förra säsongen såg vi Fotbollsnördar Per Verner Vågan Rönning i kassakön på ICA-Kvantum. Nästan som om en lirare i AIK skulle vara en vanlig människa. Köpa mat, äta, sova och sånt. Såklart de inte gör.

Dagens kändis(ar) är dock nästan vanliga människor. Det har synts äta och dricka som vanliga dödliga. Idag syntes AIK-tvillingarna kl 10.56 utanför Solna Spel och Tobak. På väg att köpa Aftonbladet. Iklädda sina nya AIK-mössor och -halsdukar och dagen till ära: nya AIK:vantar oxå! Ja, det kan bli dagliga kändisrapporter från oss i fortsättningen, verkar det. Solna centrum är en numera en världsmetropol!
Ronaldinha

PS. För Dagens modetips hänvisas läsarna idag till Andreas Langers blogg. Gay is the grej!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har du inte sett aik.se-julkalender? att de bor i vanliga lägenheter m micro o kylskåp.

Anonym sa...

det var nog bilden som tog längst tid att laga ! ;) heh, bara att skaffa photoshop och börja experimentera så är du snart bättre än mig :D inte så svårt om man är intresserad. antar att du äter mkt gröt då ?