söndag 20 januari 2008

USA-Sverige 2-0

Lika bra att jag somnade så jag slapp se eländet. Och är utvilad inför kvällens matcher. Fast det kanske jag inte är. Solen skiner så jag ska ut och lira boll några timmar nu. Sen somnar jag antagligen redan vid middagsbordet. Men vad gör det? Real Madrid är pålitligare än svenska landslaget. Jag kan sova tryggt i vetskap om att de gör sitt jobb från första till sista minut. Önskar jag kunde säga detsamma om landslaget.
Gerrardinho

3 kommentarer:

John Olsson sa...

Önskar jag var där i California och gärna sett då USA vann matchen. Har själv bott och spelat soccer i California på 70-talet och då även tränat ungdomar i AYSO (American Youth Soccer Association).

I Sverige blev det inte mycket fotboll för mig då jag inte gillar spela på blöta grusplaner i mest dåligt väder. Men i California var det alltid fint gräs och härliga soliga dagar. I miss those days.

Anonym sa...

Ja, vem saknar inte sol coh gräs i dessa blöta vinterdagar! Men snart är det sommar igen. Har vi tur varar den längre än 3 månader i år.

Fotbollsnördar sa...

I sommar besöker jag i mitt gamla hemland. Sol o 40 grader varmt. Det blir inte så mycket fotboll då. Gillar svenska somrar bättre. Trots regn. mvh Gerrardinho